El CEC organitzarà la IX Trobada d'entitats de recerca local i comarcal del Maresme del 2015

Cartell provisional - IX Trobada Entitats recerca local Maresme 2015

El proper dissabte dia 11 d'abril del 2015 el Centre d'Estudis Canetencs organitzarà la IX Trobada d'entitats de recerca local i comarcal del Maresme. La trobada durarà gairebé tota la jornada, efectuant-se a l'Aula Magna de l'Escola de Teixits de Punt.
Seguint amb les trobades anteriors, s'ha escollit una temàtica, a l'entorn de la qual es basarà la trobada d'enguany. El títol escollit ha estat: "Torres de guaita, defenses i fortificacions". A més, en aquesta ocasió es comptarà amb la participació d'alguns dels membres del Centre d'Estudis Selvatans.
La jornada començarà pels volts de les 9 del matí, amb una conferència sobre l'evolució del la Casa Forta a Castell de Santa Florentina, a càrrec de Carles Sàiz, historiador, professor i president del CEDIM. Tot seguit es presentaràn les comunicacions que els centres, entitats o particulars vulguin realitzar.
Cap al migdia, es visitarà l'exposició organitzada pel Centre d'Estudis Selvatans, situada a la Sala d'exposicions de la Plça dels Americanos, comptant amb la visita guiada de Joan Llinàs, President del Centre d'Estudis Selvatans. Posteriorment es realitzarà un dinar de germanor, i a la tarda es visitarà el Castell de Santa Florentina (tant la part de Casa Forta com la part modernista).
Convidem a tots els interessats en la jornada a participar-hi tant a mode d'assistents com amb alguna comunicació.
Adjuntem amb aquesta notícia el formulari d'assistència. Preguem es respecti els terminis de presentació establerts, així com l'avís si es quedaran a dinar.