El CEC participa a la Ruta per les masies de Canet del Fot-li Castanya !

Explicacions davant el Castell de Santa Florentina
Direcció a Can Giol, al fons el Castell de Santa Florentina
Interior del pati d'armes del Castell de Santa Florentina
Mas Giol
Mas Espanyol

El Centre d'Estudis Canetencs, representats pel nostre company Sergi Alcalde, ha participat a la caminata d'avui diumenge 13 de març del 2016, organitzada per la secció Fot-li Castanya de l'ACPO (Plataforma Odeón), amb la colaboració de la Casa Museu de Canet de Mar.
Amb la sortida s'han pogut visitar algunes de les masies de la part alta de la Vall de Canet, com són el Mas Giol, el Mas Espanyol i el Mas Vendrell. També la localització de l'antiga Ermita de Sant Pere de Romeguera. I finalment, els entorns de la Casa Forta de Canet, havent pogut accedir a l'interior del Castell de Santa Florentina.
Des de la nostra entitat, volem felicitar l'iniciativa dels amics del Fot-li Castanya, doncs amb aquestes sortides apropen i donen a conèixer al public en general el patrimoni cultural i històric del nostre poble. Valgui així, el nostre granet de sorra fent les petites explicacions històriques de cada edifici.
També volem agraïr als propietaris la facilitat d'haver-nos deixat entrat fins a les seves cases, així com a la Casa Museu, la gestió per poder-ho realizar.
Esperem que els assistents hagin disfrutat de la jornada i també hagin quedat satisfets de les explicacions !