Ja tenim aquí el Sot de l'Aubó nº 48 - juny 2014

Portada Sot Aubó 48 - juny 2014

Ja ha sortit a la llum la nostra revista d'aquest trimestre (juny 2014). Corresponent al número de butlletí 48.
En aquesta ocasió, donada l'importància pel Canet històric, s'ha optat per una revista monogràfica, on s'expliquen les excavacions, els maretials i elements localitzats, així com els estudis pertinent i les conclusions finals relacionades amb la 2na Fase d'excavacions que el nostre Centre va portar a terme l'últim trimetres de l'any passat a l'entorn de l'esglesiola de Sant Pere de Romeguera (situada en el turó de l'Aubó del nostre municipi). Recordar que durant els treballs d'estudi de la primera fase d'excavacions (any 2012) es va documentar l'esglesiola l'any 998.
Mitjançant direrents articles es mostra:
"Sant Pere de Romeguera, un punt estratègic per la interpretació de la història de Canet", "El desenvolupament dels treballs arqueològics a Sant Pere de Romeguera", "Restes de fauna trobades a Sant Pere de Romeguera - Campanya SPR'13", "Conclusions de la campanya d'excavació - SPR'13", i "Recull de materials arqueològics localitzats durant la campanya SPR'13".
Si esteu interessats a adquirir la revista, i no sou socis, us convidem a passar qualsevol dimarts de 18:00 a 20:00 pel nostre Centre, al carrer Saüc 2 de Canet.