Ja tenim aquí el "Sot de l'Aubó nº 51" (Març 2015)

Portada Sot Aubó nº 51 - març 2015

Ja s'ha editat la nostra revista d'aquest trimestre (Març 2015).
Correspon al butlletí nº 51.
En aquesta ocasió, hi ha varietat d'articles, desclinat-se'n dos per la temàtica marítima que, tant va contribuïr i impulsar la nostra població de Canet.
D'aquesta manera trobarem els següents articles: "El cors català del segle XVIII: El cas del capità canetenc Francesc Llobet i Misser - alies Quirreta", "Passava fa cent anys a Canet ... primavera de 1915", "Antics oficis avui dia desapareguts: Els carboners", "Un document inèdit de la Junta Suprema del Prinicipat de catalunya al Corregiment de Canet de Mar: Canet de Mar durant la segona Guerra del Francès (maig de 1810)", "Mariners de Canet i de la Costa del Maresme en el conflicte d'Espanya amb Xile i Perú (1865-1866)" , i finalment una comentari i invitació a tots els lectors a veure l'exposició itinerant que visitarà Canet el cap de setmana del 10-12 d'abril, sota el títol "El Vescomtat de Cabrera. Història i llegat d'una gran senyoria feudal".
Si esteu interessat a adquirir la revista, i no sou socis, us convidem a passar qualsevol dimarts de 18:00 a 20:00 pel nostre Centre, al carrer Saüc 2 de Canet de Mar.