Ja tenim aquí el "Sot de l'Aubó nº 52" (Juny 2015)

Portada Sot Aubó nº 52

Ja s'ha editat la nostra revista d'aquest trimestre (Juny 2015).
Correspon al butlletí nº 52.
En aquesta ocasió, no hi ha una gran varietat d'articles, sòls n'hi ha tres. Ara bé, encara que siguin un pèl extensos, mostren importants i variades investigacions sobre el nostre municipi.
D'aquesta manera trobarem els següents articles: "Canetencs en el món de l'espectacle - "La Gresca (1970-1980)", "El comunidor de Canet de Mar", "El ressorgiment català del XVIII. L'exemple dels Llauger de Canet de Mar, de pagesos a mariners i comerciants". I finalment uns breus comentaris a mode de resum de : "El CEC organitza la IX Trobada d'entitats de recerca local i comarcal del Maresme", "El CEC digitalitzarà la resta d'Arxiu Parroquial que encara es conserva a Canet", i "El Centre d'estudis Selvatans va organitzar una visita per Canet guiats pel CEC".
A més a més, aquest butlletí aporta una singualitat. Amb la revista també obsequiem un CD amb les 10 cançons que s'han pogut recuperar del grup de música "La Gresca".
Si esteu interessat a tenir la revista, i no sou socis, us convidem a passar qualsevol dimarts de 18:00 a 20:00 pel nostre Centre, al carrer Saüc 2 de Canet de Mar.