Membres del CEC i del grup d'excavacions de SPR participen a Radio Mataró

Radio Mataró - 12 gener 2015

Aquest passat dilluns dia 12 de gener, la major part del grup que va excavar l'ermita de Sant Pere de Romeguera va participar en el programa de Radio Mataró "El Racó", dirigit pels membres del Grup d'Història del Casal de Mataró. Conduït per la Sandra Cabrespina i en Joaquim Graupera. La gravació es retransmetrà el proper dijous dia 15 de gener entre les 21:00 i 22:00 a Radio Mataró (89.3 FM).
El conjunt format per membres del CEC i col·laboradors que van participar en les dues fases d'excavacions (1ra Fase any 2012 i 2na l'any 2013) a l'entorn de l'esglesiola de Sant Pere de Romeguera, va ser convidat pel grup d'integrants del Grup d'Història del Casal de Mataró, que dirigeixen el programa de radio "El Racó". Un programa centrat en la temàtica històrica, tant de Mataró, com dels pobles del Maresme.
En aquesta ocasió, la temàtica es va centrar en explicar com s'ucceí i s'iniciaren les excavacions vers l'ermita, quines van ser les troballes de les dues fases, com va influir l'ermita i la casa forta a l'entorn de la vall-baixa per després conformar el primer nucli de Canet, alguna curiositat referent a l'ermita, com és el cas de la controverisa de la campana....
Convidem a tots els lectors a escoltar el programa en qüestió, així com poder tornar a escoltar aquesta gravació a l'enllaç següent : Programes "El Racó"